Over ons

ETS werd anno 2000 geboren uit de noodzaak om zich onafhankelijk van de verzinkerij PAS als producent en toeleverancier te kunnen profileren. Er werd fors geïnvesteerd in nieuwe machines om aan de strenge kwaliteitseisen te kunnen voldoen. ETS is vandaag heel sterk gepositioneerd als toeleverancier in tal van takken binnen de industrie. Iedereen kan met zijn technische vraagstukken terecht bij ETS om een adequate oplossing uit te werken. ETS heeft in de loop der jaren naam & faam vergaard in de sectoren van telecom, plaatbewerking, toezichtluiken, handlingmateriaal en gevelbouw zelfs op internationaal vlak. Inventiviteit, reactiesnelheid en zeer competitieve prijzen voor de beste kwaliteit & service zijn waarden die klanten bijzonder waarderen.

Als jong en dynamisch bedrijf werd de volledige huisvesting vernieuwd om op die manier zo efficiënt mogelijk te kunnen functioneren. Gesteund door de Pas-Groep is ETS zeer competitief in afgewerkte verzinkte & gelakte producten. Leveringstermijn & kosten worden drastisch beperkt door geïntegreerd te werken met de verzinkerij Pas en poederlakkerij Techno Coating.


Begin 2007 werd uitgekeken naar een nieuwe locatie omwille van een constante groei; de locatie in Londerzeel werd echt te krap. In juli 2008 werd de volledige verhuis gedaan van ETS naar de Kalkenstraat 3 te Buggenhout. De afdeling plaatbewerking kreeg hierbij een volledige nieuwe loods met een ultramodern geautomatiseerde Stopa Tower met 400 posities die de machines bevoorraadt met platen. De constructie-afdeling werd verder geoptimaliseerd om de doorstroming van de producten te verbeteren. Met deze nieuwe locatie is ETS klaar om aan de hedendaagse noden te kunnen voldoen inzake huisvesting.

Sinds 2013 vallen bouwproducten onder de Europese Verordening bouwproducten. In het kader van deze verordening geldt een verplichte CE-markering voor alle bouwproducten die vallen onder een Europees geharmoniseerde productnorm. Een van deze geharmoniseerde normen is de EN 1090, voor staal- en aluminiumconstructies. ETS heeft de vlucht vooruit genomen en is resoluut voor de EN 1090 gegaan om de kwaliteit aan te tonen. Op 14 april 2015 kreeg ETS het document overhandigd, die u hier kan terugvinden.

Verklaring over cookies